Pratite nas preko:
Boriša Simanić sa sinom Vladimira Štimca
Boriša Simanić sa sinom Vladimira Štimca, Vukanom, Printscreen: X/@stimac15

Košarka

Štimac sa sinom posetio Simanića: “Da nauči kako se bori za narod i zemlju”

Vladimir Štimac, bivši reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde, posetio je svog nekadašnjeg saigrača Borišu Simanića zajedno sa svojim sinom.

Ujedinio je Simanić celu Srbiju, nažalost iz neprijatnog razloga zbog nesreće koja ga je zadesila tokom Svetskog prvenstva. Nema ko se nije molio i bio uz njega u najtežim trenucima.

dobrodoslica500

Njegov bivši saigrač, Štimac, je često na društvenim mrežama pisao o njemu i pružao mu podršku.

Sada je otišao lično to da uradi, a sa sobom je poveo i sina Vukana.

– Danas smo Vukan i ja bili kod Bokija da ga posetimo i poželimo mu svu sreću u oporavku. Boriša je oličenje patriotizma i primer mnogima, pa i meni. Želeo sam da Vukan upozna i vidi heroja koji je ostavio deo sebe na terenu za Srbiju i svoj narod da bi ga učinio srećnim i ponosnim. Vukan je Borišinim primerom sigurno naučio kako se bori za svoj narod i zemlju! Ja želim da moje dete uči i gaji to od malih nogu, kako kažu “gvožđe se kuje dok je vruće”. Opet ponavljam i nadam se da će Savez i država znati to da cene. Borišu ne smemo da zaboravimo nikada – napisao je Štimac na mreži X.

Podsećamo, da je Boriši Simaniću odstranjen bubreg zbog udarca koji je zadobio u meču Srbije i Južnog Sudana. On je proživeo pravu dramu na Svetskom prvenstvu, te mu je u jednom trenutku život visio o koncu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka