Pratite nas preko:
Docek kosarkasa Srbije sa Svetskog prvenstva u Manili, na aerodromu Nikola Tesla. Beograd, 12.09.2023.
Košarkaši Srbije (Foto: MN press/Nebojša Paraušić)

Košarka

Svi na doček ispred gradske skupštine! Evo kad počinje šampionska žurka Orlova

Košarkaši Srbije će posle sinoćnjeg dolaska u Beograd iz Manile imati ovog utorka i tradicionalni doček na balkonu Gradske skupštine. Žurka je zakazana od 20 časova.

Prethodno ih od 19 časova čeka prijem u Predsedništvu Srbije, pa se zatim po protokolu prelazi u susednu zgradu, gde će sa balkona izaći pred građane željne da ih pozdrave ovacijama.

dobrodoslica500

Sudeći po dočeku na aerodromu “Nikola Tesla”, ispred Gradske skupštine se očekuje ogroman broj ljudi.

Junake iz Manile sinoć oko ponoći dočekalo je nekoliko stotina navijača, uglavnom mladih, koji su se okupili kako bi pozdravili svoje momke koji su na Mundobasketu osvojili srebrnu medalju.

Navijači su nosili zastave Srbije, neki su bili i u dresovima nacionalnog tima i sa nestrpljenjem su dočekali dolazak srebrnih košarkaša uz povike: “šampioni, šampioni”.

Mnogi okupljeni su se fotografisali sa svojim herojima, a najveće ovacije dobili su kapiten Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić i Aleksa Avramović.

Sa ekipom je, uz pratnju medicinskog osoblja, stigao i Boriša Simanić, koji je tokom Mundobasketa izgubio bubreg, posle udarca zadobijenog na utakmici protiv Južnog Sudana.

Podsetimo, reprezentacija Srbije poražena je u finalu Mundobasketa od Nemačke sa 83:77.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka