Pratite nas preko:
Duško Vujošević o anegdoti sa Draganom Todorićem
Printscreen: Youtube/Sport Light

ABA liga

Vujošević ispričao anegdotu iz vremena kad je bio u Partizanu: Svi u studiju “Soccer Sport Light-a” se hvatali za stomak od smeha

Legendarni košarkaški trener Duško Vujošević bio je gost u emisiji “Soccer Sport Light” zajedno sa kolegom Aleksandrom Trifunovićem i čuvenim Ivom Nakićem, gde su komentarisali pobedu Srbije nad Litvanijom nad Svetskom prvenstvu.

S obzirom na to da su nekoliko puta u toku emisije pominjali i legendarnog Dragana Todorića, višedecenijskog funkcionera Partizana, a u vreme dok je Vujošević bio trener obavljao ulogu sportskog direktora, košarkaški stručnjak se setio jedne anegdote koju je imao s njim na utakmici.

dobrodoslica500

Poznato je bilo tada da je upravo Todorić bio taj koji je smirivao emotivnog i nervoznog trenera na utakmicama, pogotovo kada je ulazio u rasprave sa sudijama u kojima je umeo da bude vrlo oštar.

Ipak, u anegdoti koju je ispričao Vujošević dogodio se malo drugačiji scenario.

– Neka utakmica, ne sećam se više koja, kada sam ja već ušao u nervozu, ludilo… I sad on je mene tu obuzdavao, ali se desila ta utakmica. Stvarno ne mogu da se setim koja, nije Evroliga, ali je bila važna utakmica. I sad ja nešto krenem sa sudijama da se raspravljam, da ovo, da ono… Oni su mi već zviznuli i tehničku i sve i sad on me vuče od pozadi. A ja k’o bik se zalećem u teren i čujem da mi on viče od pozadi “Uđi, uđi”. I sad ja tog momenta se prebacim i pomislim da mi kaže da napravim još veći pritisak na sudije, mada ja to radim iz nervoze. I sad kad mi je on rekao “Uđi”, ja još više i povukao sam i njega. A on napravio lapsus i umesto da kaže “Izađi, izađi”, on je rekao “Uđi, uđi. Ne, neee! Izađi! Izađi!”. I ja kad sam ga zviznuo – kroz smeh je ispričao Vujošević anegdotu.

Svi ostali gosti u studiju, kao i Zmago Sagadin koji je bio uključen putem video linka, su se “valjali od smeha”.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga