Pratite nas preko:
DUSKO VUJOSEVIC, trener kosarkasa Partizana, i BORIS DALLO Dalo na prvenstvenoj utakmici protiv Crvene zvezde. Beograd, 04.06.2015. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, Crvena zvezda, Partizan
Duško Vujošević i Boris Dalo, Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

ABA liga

Vujoševićeve pikanterije o Borisu Dalou: Kako je Francuz na srpskom prozivao Gagića i Bertansa (VIDEO)

Duško Vujošević je tokom Mundobasketa bio redovni gost u emisiji “Soccer Sport Light” i tom prilikom komentarisao mečeve Svetskog prvenstva.

Ipak, osim o reprezentaciji Srbije i drugim utakmicama na SP, Vujošević je često otkrivao i neke anegdote iz vremena kada je bio trener Partizana.

Njegove priče i pikanterije u vreme dok je oblikovao veliki broj današnjih i bivših košarkaških zvezda često su izazivale smeh kod svih gledalaca.

Tako je u jednoj od emisija pričao o Borisu Dalou koji je naučio srpski jezik u vreme dok je igrao za crno-bele. Bila je to generacija u kojoj su igrali i Davis Bertans, Leo Vesterman, Žofri Lovernj, Bogdan Bogdanović i ostali.

Sve te brojne anegdote koje je legendarni trener ispričao su objedinjene u videu koji se širi društvenim mrežama. A upravo je Dalo podelio taj snimak na svom Tviteru.

Vujošević je bio izuzetno važna ličnost u životu francuskog košarkaša, takoreći kao drugi otac. A pamti se i kako su Daloovi roditelji često umeli da šalju pakete sa nekim domaćim proizvodima iz Francuske upravo čuvenom stručnjaku.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga