Pratite nas preko:
Željko i Pero
Foto: MN PRESS

Evroliga

Željko savetovao Pera Antića: “Kako živiš tako ćeš i da umreš”

Sadašnji trener košarkaškog kluba Partizan, Željko Obradović osvojio je čak devet puta Evroligu, 2017. to je učinio sa ekipom Fenerbahčea sa makedonskim reprezentativcem Perom Antićem. 

Makedonac ima tri evropske titule, a koliko se dve legende dobro poznaju i izvan terena pričao je Antić u intervjuu za magazin “Elvante”.

dobrodoslica500

I jedan i drugi vole da se provesele uz muziku, kafanu, piće

Da su veliki boemi, da vole kafanu i piće priznao i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde.

– Volim restorane, kafane, ne volim diskoteke. Volim da sednem sa odabranim društvom, malo pričamo, pevamo, mnogo se smejemo. Imam omiljenu pesmu, Sinan Sakić, ‘Da se opet rodim’. Volim i čašu da razbijem. Meraklija, tako kažu – rekao je Antić, te pomenuo Željka Obradovića.

Ispričao je i šta mu je iskusni stručnjak rekao jednom prilikom

Željko Obradović mi je jednom rekao ‘Kako živiš, tako ćeš i da umreš’. Uvek se držim onoga, ako ti nešto škodi, odmah menjaj, ako ne, onda radi dva puta više, to je moj moto

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde proveo je dve sezone i u NBA, igrao je za Atlantu.

NBA i Evropa, nebo i zemlja. Ovo je Balkan, znate šta sve slušamo sa tribina i kada ide i kada ne ide, ljudi su temperamentni. U NBA je sve opušteno i podređeno igračima, sve je u službi košarkaša, da oni budu zadovoljni. Moja jedina i najveća želja bila je da igram u NBA i to sam i ostvario – zaključio je Antić.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga