Pratite nas preko:
Dejan Milojević; Foto: MN Press

ABA liga

Zvezda i Mega se oprostile od Milojevića: “Deki nikada te nećemo zaboraviti”

Tužne vesti su stigle iz SAD-a, usled posledica srčanog udara napustio nas je Dejan Milojević u 46-oj godini.

Košarkaški klubovi Mega i Crvena zvezda oprostili su se trenera, košarkaša, prijatelja i velikog čoveka Dejana Milojevića.

dobrodoslica500

– Sa ogromnom tugom smo primili vest da je bivši trener Mege, nekadašnji sjajni košarkaš a oduvek veliki čovek Dejan Milojević preminuo danas u 46. godini života od posledica srčanog udara kojeg je doživeo 16. januara tokom timske večere u Solt Lejk Sitiju. KK Mega MIS ovom prilikom želi da izjavi najdublje saučešće porodici Dejana Milojevića. Deki, hvala ti na svemu. Nikada te nećemo zaboraviti – naveli su iz Mege.

DEJAN MILOJEVIC i NOVAK DJOKOVIC na revijalnoj kosarkaskoj utakmici DEKI CIAO u hali Mega Factory, Beograd 11.06.2020. godine Foto: MN PRESS / Ivica Veselinov
Foto: MN press

Oprostila se i Crvena zvezda

Posle Mege u kojoj je Milojević proveo osam godina, te osvojio i Kup Radivoja Koraća, oglasila se i Crvena zvezda te na lep način ispratila velikog prijatelja i rivala.

– KK Crvena Zvezda sa velikom tugom primio je vest iz Sjedinjenih Američkih Država, da je naš nekadašnji zlatni reprezentativac, trener u stručnom štabu reprezentacije Srbije, veliki košarkaš, ali i naš veliki sportski prijatelj Dejan Milojević preminuo od posledica srčanog udara. Dejan nas je napustio isuviše prerano, u 46.godini života. Dejan je bio veliki radnik, veliki košarkaš, veliki rival na terenu, ali uvek dostojanstven, i naš veliki sportski prijatelj. KK Crvena Zvezda, svi zaposleni u klubu, celokupan igrački sastav, stručni štab, menadžment kluba, bivši igrači našeg kluba koji su često vodili velike bitke na parketu sa Milojem, izražavaju porodici Dejana Milojevića najdublje saučešće povodom velikog gubitka koji su doživeli oni lično, ali i svi mi: celokupna Srpska, evropska i svetska košarka. Dejan Milojević (1977-2024). Neka mu je večna slava. KK Crvena Zvezda – stoji u objavi crveno-belih.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga