Pratite nas preko:
Navijači Zvezde
Foto: MN Press

ABA liga

Zvezda otkrila gde će igrati finale protiv Partizana

Posle objavljivanja zvaničnih termina finala ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, poznato je i gde će svoje mečeve igrati Crvena zvezda.

Iako je na zvaničnom sajtu ABA lige stavljeno da će se mečevi igrati ubeogradskoj Areni crveno-beli su u pismu vlasnicima sezonskih karata na imejl poslali da će mečevi biti odigrani kao i prethodnih godina u “Pioniru”.

– Smatramo da je hala “Aleksandar Nikolić“ zaist”a pravi domaći teren za naš tim za koji smo se uprkos brojnim preprekama izborili pošteno tokom ligaškog dela sezone ABA lige, navodi se u mejlu i dodaje:

– Atmosferu sa tribina u hali “Aleksandar Nikolić koja je naša kuća je godinama zaista uvek bila veliki vetar u leđa generacijama igrača Crvene zvezde koji su se borili za titule – stoji u poruci vlasnicima sezonskih karata.

Zasigurno će atmosfera na derbijima biti dobra, međutimpitanje je da li bi navijači Crvene zvezde uspeli da napune beogradsku Arenu, dok će u Pioniru koji ima oko četiri puta manje mesta to biti moguće.

PARTIZAN vs CRVENA ZVEZDA Beograd, 26.10.2023. foto: MN Prewss / ds Kosarka, Euroleague
Foto: MN Press

Postavljaju video bimove

– Klub će takođe organizovati i postavljanje video bimova oko dvorane “Aleksandar Nikolić“ i dodatne akcije kako bi od celog događaja napravili praznik i utakmicu, a o svim detaljima uz vrlo precizne informacije i instrukcije ko će i gde sedeti klub će se oglasiti tokom vikenda.

– Crvenu zvezdu činimo svi zajedno. Bez tvoje podrške, finansijske i one sa tribina ne bi mogli da uradimo mnogo toga. Zato će ti klub kao znak zahvalnosti uz želju za razumevanjem, omogućiti i kupovinu nove sezonske karte za sezonu 2024-2025 uz značajne pogodnosti, popuste i olakšice.

– Okolnosti u evropskoj košarci, u kojima se takmičimo, trenutno su takve da nam utakmice koje slede obezbeđuju ono što svi želimo u sezoni koja dolazi. Pun Pionir je DOMAĆI TEREN i daje nam priliku da dođemo do tog cilja – stoji u poruci upućenoj navijačima.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga