Pratite nas preko:
kosarkas Crvene Zvezde na utakmici Evrolige protiv Zalgirisa u hali Beogradska Stark Arena, Beograd 09.02.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, EVROLIGA, EUROLEAGUE, CRVENA ZVEZDA, ZALGIRIS
Foto: MN Press

Evroliga

Zvezdino važno saopštenje posle Žalgirisa: Hitno smo identifikovali osobe koje su bacale predmete na teren

Košarkaši klub Crvena zvezda objavio je novo važno saopštenje povodom incidenata na utakmici sa Žalgirisom u petak uveče.

Nezadovoljni sudijskim odlukama, navijači su izazvali kraći prekid ubacivanjem brojnih predmeta u teren, a isto se ponovilo i na izlasku sudija sa parketa.

– KK Crvena zvezda je tokom noći, po hitnom postupku identifikovao više osoba koje su u toku, i po završetku utakmice protiv Žalgirisa, bacila predmete na teren, i u pravcu sudija ovog meča, oštetili tunel i pokušali da naruše fizički integritet pojedinih aktera ove utakmice – navodi se na zvaničnom sajtu crveno-belih:

– KK Crvena zvezda Meridianbet sa žaljenjem konstatuje da su bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, incidenti na kraju utakmice bacili su senku na sve napore kluba da organizuje utakmicu bez incidenata. Klub je u kontaktu sa nadležnim organima koji će nakon što budu prikupljeni svi neophodnu podaci i budu identifikovana sva lica, reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima dok će klub u skladu sa internim pravilima tim licima oduzeti sezonske karte i zabraniti ulaz na utakmice u organizaciji kluba.

Posle poraza od Žalgirisa 93:91, Zvezda je treća od dna na tabeli Evrolige sa skorom 10-16.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga