Pratite nas preko:
Serbia's Novak Djokovic returns the ball to Casper Ruud, of Norway, during their Monte Carlo Tennis Masters semifinal match in Monaco, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Foto: Beta/AP Photo/Daniel Cole

Đoković

Đoković jasan posle poraza u Monte Karlu: Zaslužio sam pobedu

Ni posle 9 godina Novak Đoković neće igrati u finalu Mastersa u Monte KarluKasper Rud je bio nepremostiva prepreka za 1. tenisera sveta 6:4, 1:6, 6:4 u polufinalu.

Nakon meča teniseri su davali izjave za medije, a vidno neraspoložen Novak se izuzetno kratko zadržao na konferencijiu.

– Pa, naravno da jesam razočaran. Bilo je veoma blizu. Čestitam Kasperu. Igrao je veoma dobro, posebno na početku prvog i trećeg seta. Imao sam svoje šanse, ali, taj poslednji gem nije bio dobar. Neiznuđene greške i njegova dobra igra.. Ali, mislim da sam sem tog poslednjeg udarca zaslužio pobedu – rekao je on, te dodao:

– Moja igra je imala oscilacije. Pozitivna stvar je da sam uspeo da se vratim nakon izgubljenog prvog seta i da sam pronašao dobru igru. Ima i pozitivnih stvari koje mogu da izvučem iz ovog turnira, ali svakako sam razočaran zbog poraza – rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Serbia's Novak Djokovic reacts during the Monte Carlo Tennis Masters semifinal match against Casper Ruud, of Norway in Monaco, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Foto: Beta/AP Photo/Daniel Cole

Nema osvojen turnir u 2024.

Govorio je Novak i o tome da ove sezone nema još uvek osvojen turnir:

– Ja sam navikao na veoma visoke standarde u smislu očekivanja i rezultata. To što još uvek nemem titulu ove godine, u poređenju sa poslednjih recimo 15 godina, nije sjajan sezona. Ali, igrao sam polufinale u Australiji, pa sada ovde. Igrao sam samo tri turnira ove godine. Normalno je i očekivati da imam neke sezone koje ne počnu dobro, a ovo je jedna od njih. Nadam se da mogu da popravim rezultate, ali mislim da sam igrao dobro. Nadam se da ću na narednim turnirima moći da igram bolje – dodao je Đoković, a potom napustio konferenciju.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković