Pratite nas preko:
Serbia's Novak Djokovic returns the ball to France's Corentin Moutet at the Italian Open tennis tournament in Rome, Friday, May 10, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Novak Đoković Rim; Foto: Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Đoković

Novak Đoković tajno primljen u Urgentni centar: Snimio glavu posle udarca flašicom

Srpski teniser Novak Đoković stigao je u Beograd iz Rima, gde je pre nekoliko dana doživeo neprjiatnu scenu. Tada ga je, pri izlasku sa terena, pogodila flašica vode u glavu. Nije bilo namere, već je ona ispala iz ranca jednog navijača željnog autograma. Međutim, kako je bila od nerđajućeg čelika i, verovatno, popunjena, izazvala je veliki udarac i bol.

Da li zbog toga ili ne, tek Đoković je već sutradan počišćen sa šljake od strane malo poznatog Tabila. Iako je izjavio da se oseća dobro, doktori su analizirali ovu situaciju i zaključili da udarac definitivno može da ostavi posledice.

Zbog toga je Đoković, po dolasku u Beograd, otišao na Urgentni centar gde je tajno primljen na odeljenje radi snimanja glave. “Informer” prenosi da je Novak bio dobro raspoložen, da se fotografisao sa zaposlenima, ali i da se požalio na bol u glavi.

Sledeći turnir na kom će Đoković igrati jeste Rolan Garos, koji počinje 26. maja. Prvi reket sveta će u Parizu braniti titulu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković