Pratite nas preko:
Novak Đoković na US openu
Novak Đoković na US openu; Foto: Beta/AP

Đoković

“Novak Đoković treba doživotno da bude izbačen iz tenisa!”

Navikao je Novak Đoković da redovno bude meta kritičara i “hejtera”. Tako je i nakon što je pružio podršku svom narodu usled tragedije. Njega je direktno napao Ljubomir Filipović, crnogorski politički analitičar.

Nakon što je Novak objavio fotografiju ispred Hrama Svetog Save, gde su građani palili sveće za nastradale na Kosovu i Metohiji, Filipović je osudio najboljeg tenisera svih vremena.

dobrodoslica500

On je društvenim mrežama zatražio da Novak Đoković, pazite sad, zbog toga bude doživotno izbačen iz tenisa.

– Đoković treba doživotno da bude izbačen iz tenisa. Ako ne izbačen, onda posramljen od strane normalnih ljudi ovog sveta. Pridružio se srpskoj propagandi, predstavlja teroriste kao heroje – napisao je on.

Đoković je navikao na svakojake udare, ali pojedini, zaista, prelaze čak i granicu lošeg ukusa.

Novak Đoković nije jedini

Najbolji svetski teniser (mnogo toga govori i svih vremena) nije jedini odao poštu preminulim Srbija. Učinili su to i navijači Olimpijakosa. Oni su reagovali na poslednja dešavanja na Kosovu i Metohiji i ubistvo trojice Srba među kojima je i bio navijač Crvene zvezde Stefan Nedeljković.

Na samom početku utakmice Olimpijakos – Aris ove srede, oni su uz skandiranje “Kosovo je Srbija”, podigli i transparent, na kome je bilo ispisano i ime ubijenog Stefana, uz poruku: “Slava Stefanu i svim srpskim palim herojima”, kao i “Kosovo je Srbija”.

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa već nekoliko decenija gaje bratske odnose koji su na jednom od najviših nivoa u celoj Evropi.

Atinjani koriste svaku priliku da podrže srpski narod i s ponosom ističu parole podrške srpskom Kosovu i Metohiji.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković