Pratite nas preko:
Foto: Privatna arhiva

Đoković

Postoji li veći Đokovićev navijač od njega? Dva meseca mu tetovirali Novakov lik na nozi (VIDEO)

O putu Vojislava Ilića do jednog od najvernijih simpatizera Novaka Đokovića već smo vam opisali kroz intervju koji smo sa njim uradili u novembru prošle godine. Član čuvene grupe “NoleFam” sada je napravio korak dalje.

On je još pre dva meseca krenuo u proces koji je upravo završen, a to je tetoviranje lika najboljeg tenisera svih vremena na svojoj nozi. Konkretno, desni list krasiće Đokovićev portret, ali nije sve bilo tako jednostavno.

Naime, u ceo “projekat”, slobodno se može tako nazvati, Voja Ilić je ušao sa detaljnim planom. Vodio je računa o najvećim sitnicama, pa je i “tatu-majstor” morao da bude “na oprezu”. Zato je sve trajalo puna dva meseca. I epilog je pred vama:

Davao bogatstvo da gleda Noleta

Ilić prati srpskog tenisera od početka karijere, a poslednjih desetak godina je uz njega skoro na svakom turniru na kome je Đoković igrao. Očekivano, pogotovo što živi i radi u Italiji, pružaće podršku najboljem svih vremena iz prvih redova tokom mečeva koji ga očekuju u “Pala Alpituru”.

Pre toga je boravio u Beogradu i tom prilikom u razgovoru za naš portal otkrio kako je postao verni fan, koliko novca izdvaja za putovanja na turnire, zanimljivosti sa turnira…

– U Rimu ga gledam već 14 godina. Svake godine sam išao. Na Rolan Garosu sam bio 3 puta, u Monte Karlu 2 puta, sad ću treći put biti u Torinu. Jednom sam bio na US openu, jedino gde nisam bio nikada je Australijan open. Na Vimbldonu sam bio dva puta, ove godine je bilo baš prelepo. Bio sam u prvim redovima, Bred Pit i Dejvid Bekam su bili iza mene. Ja običan konobar sam bio u prvom redu, a oni u trećem. Ići ću i u Malagu na Dejvis kup. Gde god mogu da odem i da finansijski to obezbedim, onda idem.

Preskakao ogradu Vimbldona

Na Centralni teren i uostalom u kompleks na Vimbldonu nije lako ući, a on je morao da se dovija na različite načine.

– Prvi put kad sam bio sam saznao kako to funkcioniše. Sada sam preko Milana Ognjenovića, koji mi je postao dobar drug. On me je sačekao tamo, spremio šator i objasnio šta treba da se radi, da treba da se bude ceo dan, da se prespava, da se uzme karta u 3h noću da bi se ušlo na Centralni teren. On mi je rekao tada da kad dođe čuvar u 3h noću i da mi kartu, da čim on ode mogu da preskočim ogradu, odem kući da odspavam 2 sata i vratim se u 5h ujutru. Tako da nisam morao da spavam baš tu u šatoru, jer je bilo vlažno, padala je kiša i bilo hladno. Ali ja sam preskakao ogradu. Da su me uhvatili ne bih video više Vimbldon u životu – ispričao je Voja Ilić za Soccersportal.rs.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković