Pratite nas preko:
Serbia's Novak Djokovic returns the ball to Casper Ruud, of Norway, during their Monte Carlo Tennis Masters semifinal match in Monaco, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Foto: Beta/AP Photo/Daniel Cole

Đoković

Dok Rud i Cicipas igraju finale u Monte Karlu, Novak Đoković otkriva velike planove za budućnost

Dok su se Kasper Rud i Stefanos Cicipas spremali za finale mastersa u Monte Karlu, a onda i izašli na teren, pojavila se veoma interesantna izjava koju je dao Novak Đoković.

Već ranije bilo je poznato da on želi da prenese mlađim sportistima i ostalim ljudima svoje znanje o tipu ishrane koji mu je pomogao da postane nepobediv, ali sada je i Nole objavio da će to da se desi vrlo uskoro.

– Biće jedan malo drugačiji način na koji ću sve to podeliti sa ljudima uskoro. Sve što mogu da kažem je da sam tome posvetio 15 godina, sa mnogo pažnje se starao o svom telu i umu i to se isplaćuje. I dalje, sa skoro 37 godina, u stanju sam da budem broj jedan na svetu i igram na najvišem nivou – kaže Novak.

Dodao je da je veoma zadovoljan onim što je uradio proteklih godina.

– Uvek imam taj strategijski gledano, dugoročan plan u glavi, da igram što je duže moguće i dam svojoj karijeri bolju šansu da pobeđujem više, da osvajam titule i obaram rekorde, sve te stvari koje radim poslednjih četiri ili pet godina. Znate, mislim da sam imao bolji deo karijere posle nego pre 30 godine – dodao je Đoković.

Novak se neće posvetiti samo tenisu, već još jednom važnom projektu, pisanju knjiga.

– Doći će i autobiografija. Pre te autobiografije, biće još jedna knjiga koju sam nezavisno od toga već počeo da pišem, ali će mi tu biti potrebna pomoć. To bi trebalo da bude nastavak knjige ‘Serviraj za pobedu’, biće o ishrani, oporavku, treniranju i još mnogo toga tehničke prirode – zaključio je Đoković.

Inače, na finale Monte Karla, možete uživo da se kladite OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković