Pratite nas preko:
GORAN IVANISEVIC, trener, i NOVAK DJOKOVIC teniser Srbije, pred Adria Tour, na teniskim terenima TK Novak u SC MGM. Beograd, 08.06.2020. foto: MN press / jm Tenis
Goran Ivanišević i Novak Đoković, Foto: MN Press

Đoković

Hrvatice došle iz Splita da pitaju Đokovića o Ivaniševiću: “Neću ti dati ono što tražiš”

Odjeknula je u srpskoj, regionalnoj i svetskoj teniskoj javnosti informacija da su Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli svoju uspešnu saradnju.

To je srpski teniser objavio putem svojih profila na društvenim mrežama, gde se uz srdačne reči zahvalio legendarnom bivšem teniseru za svu pomoć koju mu je pružio.

Tim povodom su dve novinarke “Slobodne Dalmacije” iz Splita, Ivaniševićevog rodnog grada, došle u Beograd kako bi postavile pitanje prvom reketu planete u vezi sa razlozima prekida saradnje.

Novak je samo potvrdio da je do kraja saradnje došlo i da Ivanišević će uvek biti prijatelj i član njegove porodice.

– Ne mogu sad ništa da komentarišem. Žao mi je što ti neću dati ono što tražiš, ali hvala što ste došli. Dobrodošli ste da ostanete tu, ali Goran i ja smo okončali saradnju. Videli ste objavu, tako da…

– Goran je član familije, prijatelj zauvek i to će tako biti. Profesionalno smo se, jednostavno, razišli. Napravili istorijski rezultat – najtrofejniji ikada igrač i trener, tako da mislim da je u tom smislu sve rečeno poslednjih 6 godina koliko smo radili – rekao im je Đoković.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković