Pratite nas preko:
Jon Cirjak; Foto: MN Press

Tenis

Kum Brene i Bobe ponovo u centru pažnje: Bio je jedan mladić po imenu Novak Đoković

Jon Cirjak vlasnik licence za ATP turnir u Bukureštu imao je zanimljiv nastup na konferenciji za medije. Podsećamo ovaj turnir je počeo 15. aprila.

Dok je razgovarao sa Denisom Šapovalovim, koji je najveća zvezda turnira, Cirjak se dotakao Novaka Đokovića koji je na početku svoje karijere takođe igrao u glavnom gradu Rumunije.

Podsetimo, Cirjak je milijarder i nekadašnji teniser, poznat i kao kum Bobe Živojinovića i Lepe Brene, a donedavno je iznajmljivao licencu za “Srbija Open” upravo Đokoviću.

– Bio je jedan mladić po imenu Đoković ili tako nešto, koji nije imao dovoljno novca da trenira u bivđoj Jugoslaviji, u Srbiji. Trenirao je u Rumuniji, a prvi put kada je želeo da igra ovde morao sam da mu dam “vajldkard” – rekao je Cirjak Šapovalovu i dodao:

– Nije zaboravio to, nije zaboravio moje ime i prepoznao me je kada me je video. Tri četvrtine njegovog uspeha je zahvaljujući ovom mestu, jer je ovde dobio poziv.

Novak Djokovic of Serbia reacts during his quarterfinal against Taylor Fritz of the U.S. at the Australian Open tennis championships at Melbourne Park, Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 23, 2024. (AP Photo/Andy Wong)
Novak Đoković; Foto: Beta/AP Photo/Andy Wong

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Tenis