Pratite nas preko:
tennis player Novak Djokovic plays his tee shot on the 1st hole during an all stars golf match between Team Colin Montgomerie and Team Cory Pavin at the Marco Simone Golf Club in Guidonia Montecelio, Italy, Wednesday, Sept. 27, 2023. The Ryder Cup starts Sept. 29, at the Marco Simone Golf Club. (AP Photo/Andrew Medichini)
Novak Đoković (Foto: Beta/AP Photo/Andrew Medichini)

Đoković

“Nisam smeo da se osramotim i pogodim nekoga”: Nole otkrio kako se spremao za golf turnir

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pojavio se u sredu na čuvenom gol turniru “Rejder kupu” u Rimu gde je oduševio publiku udarcima i potezima.

Odmah po završetku ol-star meča seo je u fotelju i dao intervju za Golf kanal u kome je otkrio kako se premao za turnir.

dobrodoslica500

– Volim da igram golf, pratim ga i kada sam dobio poziv, rekao sam sebi da moram da prihvatim. Potom sam počeo da se raspitujem ko sve učestvuje i koje su njihove mane. Naravno, počeo sam da treniram malo više. Uzeo sam nekoliko časova – kroz smeh je rekao Nole.

Nisam smeo da se osramotim

– Kada postanete otac, onda imate malo vremena. Nisam igrao mnogo golf u poslednjih 6,7 godina. Ali, povećao sam vreme na golf terenu poslednjih meseci, a posebno u poslednjih desetak dana. Rekao sam sebi da moram da budem pripremljen – napomenuo je Novak.

– Nisam smeo da se osramotim, još gore, da ne pogodim nekog u glavu. Ne želimo to i nemam osiguranje – našalio se Đoković.

Partner mu dao najbolje savete

– Morao sam da budem siguran da sam na dobrom nivou. Zahvalan sam svima, Luku, Rajder Kupu, mom biznis partneru i prijatelju Marku koji je mnogo bolji golfer od mene i koji mi je dao odlične savete.

Novak je potom otkrio da će ostati nekoliko dana na Rajder Kupu.

– Ostajem ovde nekoliko dana. Moram da vidim kako sve izgleda. Svi pričaju o buci, neverovatnom “vajbu” koji možete osetiti. Ostaću to da to osetim i uživam u fantastičnom golfu – zaključio je Đoković.

Novakov učinak u Rimu u šaljivom tonu su prokomentarisali i administratori Vimbldona.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković