Pratite nas preko:
Novak Đoković uplakan na dočeku ispred Skupštine
Novak Đoković

Tenis

Novak Đoković zaplakao na dočeku: Najbolji teniser svih vremena u suzama se obratio narodu ispred Skupštine

Radovala se Srbija prethodnih dana zbog sportskih uspeha koje su nam doneli naši predstavnici u brojnim sportovima. Tim povodom je organizovan i tradicionalni doček ispred Skupštine grada Beograda.

U poslednji čas je stiglo i iznenađenje, jer se zlatnim basketašima i srebrnim košarkašima priključio i Novak Đoković, koji je osvojio US open.

Rekorder po broju Grend slem titula i najbolji teniser svih vremena dobio je ponovo priliku da izađe na čuveni balkon i pozdravi sve okupljene.

Dočekale su ga ovacije i skandiranja, a Novak nije mogao da zaustavi emocije. Rasplakao se najbolji teniser sveta, jedva je uspeo da se smiri i obrati se svima kroz suze.

Novak Đoković uplakan na dočeku ispred Skupštine
Printscreen: RTS 1

– Tresem se. Ne znam šta da kažem, a toliko bih toga rekao. Pre svega hoću da čestitam našim šampionima, basketašima i košarkašima, na fenomenalnim uspesima. Ne samo ove godine, već svih ovih godina. I hvala im što su prihvatili da budem deo ovog slavlja i da se zajedno družimo – rekao je Novak.

– Ovo je ostvarenje dečačkog sna za mene. Kao klinac, kao i mnogi iz svih generacija, sam bio tu, u masi, i slavio velike medalje naših slavnih košarkaša, odbojkaša i svih ostalih. Imao sam čast i zadovoljstvo da budem nekoliko puta na balkonu u prošlosti. Ali ovo je neprocenjivo i ovo se više nikada neće desiti. Ovaj osećaj da stojim ovde pored ovih velikih šampiona i velikih ljudi. S nekim imam prijateljski odnos. Pričao sam s njima, rekao im da sam, kao i vi, osetio njihovu slogu. Boriša… Boriša je heroj nacije i zaslužuje da mu svi skandirate – poručio je srpski teniser.

Novak Đoković uplakan na dočeku ispred Skupštine
Printscreen: RTS 1

– Želim da svi slavimo, a hoću da završim sa ovom rečenicom. Na svetu nijedna nacija, sportska, nema ovaj duh koji mi imamo. Živela Srbija – završio je srpski teniser.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Tenis