Pratite nas preko:
rafael nadal
Foto: Printscreen/Twitter(X)/Rafa Nadal

Tenis

Rafael Nadal jedva zadržao suze: “Zbogom, Godo, bio je ovo moj poslednji meč u Barseloni”

Drugi najbolji teniser u istoriji Rafael Nadal poražen je od Aleksa de Minora u Barseloni, pa tako nije uspeo da prođe u treće kolo ovog turnira.

– Ne govorim definitivno o konačnom oproštaju, uvek kažem “skoro sigurno” ili “mislim”. Život mi jasno pokazuje put. Mislim da je ovo bio moj poslednji meč u Barseloni. Igrao sam kao je bilo tako – rekao je Nadal i dodao:

Slotomanija

– Odlazim uveren da sam napravio korak napred, ali danas nije bio dan kada sam mogao da budem dobro, nije bio dan da ostavim sve i umrem, već za nekoliko nedelja. Da vidimo da li ću u Madridu moći malo više i još malo u Rimu, zatim u Parizu. U Barseloni to što sam mogao da igram je već bila odlična vest. Danas se nije radilo o pobedi, već o tome da izađem zdrav na teren i sa njega. I to se desilo. Još nije bilo vreme da se traži herojstvo. Nisam mogao sebi da dozvolim da igram više od dva sata.

Na kraju, emotivno se oprostio od turnira koji je osvajao 12 puta.

– Zbogom Godo, mnogo sam uživao. Slaviti ovde dvanaest puta bilo je nezamislivo. Mogu samo da vam kažem hvala. Napravio sam priču koja do sada nije bila napravljena, odlazim miran.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Tenis