Pratite nas preko:
Aryna Sabalenka, of Belarus, reacts after losing a point against Peyton Stearns, of the United States, at the BNP Paribas Open tennis tournament in Indian Wells, Calif., Friday, March 8, 2024. (AP Photo/Ryan Sun)
Arina Sabalenka, Foto: Beta/AP Photo/Ryan Sun

Tenis

Šok odluka Sabalenke posle misteriozne smrti dečka: Izvršio je samoubistvo skokom sa balkona

Druga teniserka sveta, Arina Sabalenka, donela je iznenađujuću i šokantnu odluku da ipak nastupi na turniru u Majamiju, iako je njen dečko pronađen mrtav.

Konstantin Kolcov, bivši hokejaš, pronađen je mrtav u Majamiju, gde je došao kako bi bodrio Sabalenku tokom turnira.

Prve informacije su govorile da je reč o iznenadnoj, prirodnoj smrti koju je uzrokovala tromboembolija pluća. Do nje dolazi kada se krvni ugrušak odvoji od prvobitnog mesta i ošteti organe tokom prolaska kroz krvotok.

Međutim, policija Majamija je za “RIA novosti” rekla da istražuje samoubistvo. Tačnije, detektivski izveštaj kaže da se Kolcov bacio sa balkona.

– Prema istrazi, u ponedeljak 18. marta 2024. godine oko 00.39 policija Bal Harbura i vatrogasna spasilačka služba upućeni su u odmaralište St. Regis Bal Harbur, Avenija Koins, u vezi sa muškarcem koji je skočio sa balkona. Policijsko odeljenje Majamija za samoubistva, preuzeo je istragu oko očiglednog samoubistva Konstantina Kolcova – navodi se u izveštaju.

Aryna Sabalenka, of Belarus, reacts after winning a point against Emma Navarro, of the United States, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Wednesday, March 13, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill )
Foto: Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Ono što je svakako šokantno jeste što je Beloruskinja navodno odlučila da ipak zaigra na turniru, prenosi “Dejli Mejl”. Ona će igrati mečeve, ali neće davati nikakve izjave za medije ni pre, ni posle.

Beloruska teniserka zbog svog renkinga turnir počinje tek od drugog kola, a protivnica će joj biti pobednica meča Simona Halep – Paola Badosa koji se igra večeras.

Što znači da Sabalenka ne bi trebalo da svoje učešće na turniru počne pre četvrtika.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Tenis