Pratite nas preko:
MILOS VAZURA, direktor FK Partizan na potpisivanju ugovora sa Soccer Bet, Beograd 11.01.2023. Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FUDBAL, PARTIZAN, SOCCERBET
Miloš Vazura (Foto: MN Press/Ivica Veselinov)

Fudbal

Vazura isprozivao Terzića: “Nisam vidovit kao on, pa da znam koliki će nam biti prihodi”

Partizan je upalio motore. Novi-stari trener Aleksandar Stanojević izvršio je prvu prozivku crno-belih na pripremama za novu sezonu, koja zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu šampiona, počinje ranije.

Najvažnija tema u Humskoj u ovo doba godine su uvek pojačanja, a generalni direktor crno-belih Miloš Vazura je najavio da će doći četiri ili pet novih fudbalera.

– Otišli su igrači kojima je istekao ugovor. Ono što sigurno možemo da obećamo navijačima je da ćemo se pojačati na nekim pozicijama, doći će oko 4-5 novih igrača. Prelazni rok je živa stvar, nadam se da ćemo vrlo brzo imati neke igrače sa kojima pregovaramo već duže vreme – rekao je Vazura.

Na pitanje kolike prihode očekuje od letnjeg prelaznog roka, generalni direktor Partizana je spomenuo kolegu iz Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji je nedavno izjavio kako “može da obezbedi 42 miliona evra ukoliko odluči da proda nosioce igre”.

ZVEZDAN TERZIC Beograd, 21.12.2023. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Crvena zvezda,
Zvezdan Terzić (Foto: MN Press/Nebojša Paraušić)

– Nisam vidovit kao moj kolega iz Crvene zvezde, koji je već najavio koliku će imati dobit. Kad budem vidovit, možda ću znati nešto unapred. Znamo šta bismo voleli da zaradimo. Jedno su želje, a drugo mogućnosti. Tržište diktira cene, videćemo. Biće bitno kako nastupimo u evropskim utakmicama. Prodaćemo sigurno neke igrače – poručio je Vazura.

Poznato je i da je Brazilac Metuš Saldanja prvi na spisku onih koji bi mogli da napuste klub.

– Sa njim smo razgovarali po završetku sezone, dogovorili smo se da ostane fokusiran na ekipu do kraja kvalifikacija. Ne vodimo pregovore oko njegove prodaje, iako zovu svaki dan. Imamo interesovanja za mnoge naše igrače – zaključio je Miloš Vazura.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal