Pratite nas preko:
Lautaru Martinezu opljačkana žena
Foto: Beta/AP/Luca Bruno

Besplatni tipovi

Šampion je uzdrman, derbi se igra na “San Siru”, a lider Serije A čeka rasplet

Italijani se vraćaju sa tri meča. Serija A otvoriće 7. kolo gostovanjem uzdrmanog šampiona u Lećeu, nastaviti derbijem na “San Siru”, a završiti gostovanjem lidera u Salernu.

15.00            Leće – Napoli   

Leće je i u Torinu protiv Juventusa pokazao da kožu neće jeftino prodavati. Istina, doživeli su minimalni poraz, ali to im je prvi u sezoni i zbog toga ne mogu biti nezadovoljni. Ovde je bitno reći da domaći na svom terenu imaju maksimalan učinak (3-0-0), a to je njima od izuzetne važnosti. Napoli kao gost nema poraz (0-2-1), ali su delili bodove sa Bolonjom i Đenovom, a te ekipe, u ovom momentu, ne izgledaju bolje od Lećea.

Predlog: KiX (3.70), X2&0-3 (1.67)

18.00            Milan – Lacio   

Milan je na većini dosadašnjih utakmica izgledao dobro. Bar kada je u pitanju Serija A. Prilagođavaju se i oni određenim promenama u taktici i igračkom kadru. U nekim momentima individualnim kvalitetom su uspevali da nadomeste ostale nedostatke. To se za Lacio nikako ne može reći. Osim utakmice u Napulju, koju su pobedili, a da ni sami ne znaju kako, većina ostalih stvari koje su uradili se može zanemariti. Na San Siru nisu slavili od 2019.

Predlog: Ki1 (1.80), D2-3 (2.20)

20.45            Salernitana – Inter   

Ako je suditi po igri i prikazanom u dosadašnjem delu prvenstva, onda nema sumnje da je Inter najozbiljniji kandidat za titulu. To se naslućivalo pred početak sezone, samo se sada dešava da dobijamo zvaničnu potvrdu.  Salernitana ima svoje unutrašnje probleme. Dija se sada žali na fantomsku povredu, a u stvari je u bojkotu zbog toga što ga nisu pustili u Vulverhempton. Bez njega su slabijiji dosta i verujemo u pobedu gosta u hendikepu.

Predlog: HP2 (2.12), 2-2 (2.17)

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi