Pratite nas preko:
MMA spektakl u Beogradu
MMA spektakl u Beogradu; Foto: FNC ORGANIZACIJA

Borilačke veštine

MMA spektakl o kom priča region: Vaso Bakočević protiv Kroate, Lazić i Joksović za titulu!

Beograd će zadržati dah 4. novembra kada će se FNC, u saradnji s MMA Savezom Srbije, predstaviti beogradskoj publici. Hala “Aleksandar Nikolić”, poznata kao dvorana “Pionir”, postaće epicentar nesvakidašnjeg sportskog događaja koji zaljubljenike u borilačke sportove neće ostaviti ravnodušnim!

Meč za titulu biće borba koja će sigurno uzdrmati Pionir! Savo Hitman Lazić, već poznat u svetu MMA s bogatim iskustvom i nezaboravnim borbama, suočiće se s mladim borcem Nikolom Joksovićem, dokazanim šampionom FNC organizacije. Borba za titulu donosi dodatnu napetost!

Foto: FNC ORGANIZACIJA

Veliku pažnju privući će sigurno i dugoočekivani revanš dve regionalne zvezde – Vase Bakočevića i Franciska Barija Kroate. Ovaj meč, koji će biti deo glavnog programa, obećava neviđeni spektakl i uzbuđenje. Naravno, za sve koji se 4. novembra budu našli pod svodovima hale “Aleksandar Nikolić”.

Osim ovih ključnih borbi koje su za sada poznate, fajt kard je prepun zvučnih imena iz sveta regionalnog i evropskog MMA. Jedan od trenutno najpopularnijih boraca mlađe generacije, Marko Bojković, već uveliko preti svom novom protivniku.

Foto: FNC ORGANIZACIJA

Hrvat Ivica Trušček, takođe, jedno je od potencijalnih imena fajt karda. Kao i mnogi drugi koji će biti deo spektakla i prirediti nezaboravne borbe i iskustvo za sve gledaoce.

Organizatori nas još drže u neizvesnosti, što se tiče ostatka fajt karda, a posebno ženskog meča, koji će sigurno privući veliku pažnju publike!

Na ljubiteljima MMA je samo da na vreme obezbede mesto i uživaju.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine