Pratite nas preko:
Čelsi Osimen
Foto: Beta/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Fudbal

Napoli je šampion, ali je Osimen dobio početničko opravdanje

Fudbalski klub Napoli prvi put se zvanično oglasio od kako Italiju trese skandal “Osimen”. Aktuelni šampion Serije A nevešto je saopštio da nije želeo da ismeva svog igrača Viktora Osimena u video snimku objavljenom na društvenim mrežama.

Napoli je naveo da se na društvenim mrežema, posebno na TikToku, koristi kreativna forma izražavanja. Kao i da nije bilo namere da se igrač uvredi.

dobrodoslica500

– Napoli želi da izbegne bilo kakvo eksploatisanje ovog slučaja, ukazujući da nikada nismo želeli da uvredimo ili ismejemo Osimena – naveo je aktuelni šampion Italije u saopštenju.

Napoli je na TikToku objavio video na kome se vidi kako Osimen promašuje jedanaesterac u utakmici protiv Bolonje u nedelju, uz glas bebe koja kaže: “Dajte mi penal”. Klub je potom obrisao tu objavu, ali je menadžer fudbalera zapretio tužbom.

– Zadržavamo pravo da preduzmemo pravne korake i svaku inicijativu da zaštitimo Viktora. To što se dogodilo je nedopustivo. Video koji ismeva Viktora je prvo objavljen, a onda sa zakašnjenjem obrisan. Ozbiljna činjenica koja nanosi vrlo ozbiljnu štetu igraču koji u poslednje vreme pati zbog objava u medijima i lažnih vesti – rekao je Roberto Kalenda.

Obrisao sve slike u dresu Napolija, nije hteo da se javi saigračima…

Osimen je sa Instagrama obrisao skoro sve slike u dresu Napolija, a ostala je samo jedna objava, prenosi Daily mail.

Potom se pojavio u klupskom hotelu, ali je preskočio rukovanje sa dvojicom saigrača. “Ispaljeni” su bili Dijego Deme i Pjotr Zjelinski, koji su bili ispred hotela.

Incident izaziva ozbiljnu sumnju u odnos između najboljeg strelca prošle sezone u Seriji A i aktuelnog šampiona Italije.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal