Pratite nas preko:
(Foto: Screenshot/YT/FSS)

Fudbal

Selektor Hrvatske: Normalno da navijam za Srbiju

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić bio je na 12. sportskom simpozijumu “Simposar” u Sarajevu.

Na Simpozijumu je govorio o fenomenu reprezentacije Hrvatske i dotakao se reprezentacije iz regiona. Svojom izjavom oduševio je sve u Srbiji.

dobrodoslica500

“Srbija ima skoro isti tim kao i mi, ali joj nešto nedostaje. Dobro smo se slagali na svim nivoima i tada su počeli da stižu rezultati. Normalno je da navijam za reprezentacije iz regiona, da navijam za Srbiju protiv Nigerije. Pa za koga da navijam – rekao je Dalić, a prenosi Jutarnji.

On je istakao da nikada nije govorio loše o Srbiji.

“Jednom sam rekao da ih ne želim u grupi. Pa normalno je da želim Škotsku koju ćemo pobediti, a ne Srbiju koja je jaka u igri koja nosi energiju i sve što uz to ide. Nisam time potcenio Srbiju. Imaju potencijal, dobre igrače, ali im nedostaje nešto drugo – rekao je Dalić.

Dalić se, podsetimo, prošle godine u Dohi na Svetskom prvenstvu sastao sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem, gde ih je srdačno pozdravio.

Podsećanja radi, juče je otvoren 12. sportski simpozijum „Simposar“, a centralni događaj bila je premijera filma „Čarobna sedmorka“ o legendarnom hrvatskom košarkašu Toniju Kukoču, u režiji Sabahudina Topalbećirevića.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal