Pratite nas preko:
Duško Vujošević oduševljen odbranom Alekse Avramovića
Printscreen: Youtube/Sport Light

Košarka

“Držao pet igrača?! Ja to nisam video!” Vujošević priznao da je mislio da je Željko Obradović pogrešio sa Avramovićem

Aleksa Avramović je svojom utakmicom protiv Litvanije u četvrtfinalu Mundobasketa postao jedan od miljenika cele Srbije. Njegova igra, pre svega u odbrani, impresionirala je i legendarnog Duška Vujoševića.

Čuveni trener je tokom gostovanja u emisiji “Soccer Sport Light” rekao da odbranu kakvu je igrao plejmejker srpske reprezentacije nije odavno video.

On je čovek držao pet igrača?! Ja to nisam video. Litvanija je ozbiljna ekipa, igrala je jako uspešno na ovom prvenstvu, došli su sa nekim namerama da osvoje medalju. Pet igrača je držao?! To je neviđeno. Kakva energija. Iz drugog poluvremena kada je izašao više nego što treba i vratio se da lupi rampu. Milutinov, koji je ustao sa klupe, nikad nisam video s takvim žarom u očima. To se vidi da jedan o drugom vode računa kao o bratu, da dodaju loptu, da niko ne misli na lični učinak, statistiku… Svi stavljeni u funkciju tima – poručio je Vujošević.

Aleksa Avramović u prodoru protiv Litvanije
Foto: Beta/AP Photo/Michael Conroy

Nekadašnji trener Partizana je priznao i da je smatrao da je Željko Obradović pogrešio kada je počeo da stavlja Avramovića na mesto plejmejkera u ekipi Partizana.

Ja sam mislio da je Željko (Obradović) pogrešio u selekciji kada ga je stavio na plejmejkera – priznao je Vujošević.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka