Pratite nas preko:
Rade Bogdanović tokom gostovanja na RTS-u.
Foto: Printscreen/RTS

Fudbal

Rade Bogdanović uporedio fudbalere i košarkaše: Neko u salu na 35°C, neko na Mikonos…

Cela je nacija postala reprezentacija i svi sa nestrpljenjem čekamo finale Svetskog prvenstva između Srbije i Nemačke. Naravno, radi se o košarci, dok bi u fudbalu to bila naučna fantastika.

Baš zato je bivši fudbaler i reprezentativac Jugoslavije, a redovan analitičar fudbalskih zbivanja kod nas, Rade Bogdanović posle pobede nad Kanadom u polufinalu Mundobasketa uporedio košarkaške i fudbalske reprezentativce Srbije.

dobrodoslica500

On je, gostujući u jutarnjem programu Prve televizije, zajedno sa legendarnim košarkašem Željkom Rebračom, pohvalno govorio o košarkaškoj selekciji, nasuprot fudbalske.

– Fudbaleri nemaju taj pristup kao košarkaši. Pa pogledajte samo ovog Aleksu Avramovića iz Partizana. On je letos pre početka priprema reprezentacije trenirao u svom Čačku sa juniorima na 35 stepeni u hali i tako se spremao za početak priprema za ovaj šampionat. Šta su za to vreme radili fudbaleri… Mikonos, Rodos, Maldivi… E, to je ta razlika – izjavio je Bogdanović.

Nema sumnje da će i ova njegova izjava izazvati veliku pažnju u sportskoj javnosti. Pogotovo jer je upućena nova kritika fudbalerima, koji su u četvrtak uveče doživeli novi šamar usred Beograda, porazom od Mađarske u kvalifikacijama za EURO 2024.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal