Pratite nas preko:
Saša Đorđević i Dejan Milojević; Foto: MN Press

Košarka

Saša Đorđević se uz nikad viđenu sliku oprostio od Dejana Milojevića

Košarkaški svet još uvek se oprašta od Dejana Milojevića, a to je sada na specifičan način uradio i bivši selektor Srbije Aleksandar Saša Đorđević. Malo je bilo voljenijih ljudi od Miloja, pa je razumljivo što je i legendarni as šokiran ovom tragedijom.

Milojević je za nijansu bio bolji igrač nego trener, računajući sve trofeje i uspehe koje je ostvario u te dve karijere. Ipak, najvredniju titulu osvojio je na klupi Golden Stejt Voriorsa, postavši šampion 2022. godine.

Njegovo ime večno će biti ispisano u istoriji najjače lige na svetu, ali i na šampionskom prstenu koji je tom prilikom osvojio. Upravo sliku tog NBA trofeja, a koju niko nikada do sada nije video, objavio je Aleksandar Saša Đorđević.

– Neka ti je večna slava, dobri čoveče. Počivaj u miru. Najiskrenije saučešće porodici – napisao je Đorđević na društvenoj mreži “X”.

Podsetimo, Dejan Milojević je preminuo 17. januara od posledica srčanog udara u svojoj 47. godini života. To se dogodilo u Solt Lejk Sitiju tokom timske večere Voriorsa, a uoči duela sa Jutom koji je otkazan, kao i sa Dalas Maveriksima.

Vrlo potresnim rečima od Dejana Milojevića oprostio se i Majk Meloun, trener Denvera.

– Kada smo čuli da je Deki u bolnici, odmah sam kontaktirao Stiva Kera i odmah mi je odgovorio. Bio je u bolnici zajedno sa Dekijevom porodicom. Kada je preminuo, Stiv mi je odmah javio. Želeo je da mi stavi do znanja da je Deki mnogo voleo Nikolu i da je bio ponosan na njega. To je ono što sam pokušao da podelim sa Nikolom.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka