Pratite nas preko:
Đoković otkrio sudbinu čuvenog turnira u Sinsinatiju

Đoković

“Golfer” Novak sa selotejpom, Kobi Brajant i mamba: Đoković objavio sjajnu karikaturu (FOTO)

Novak Đoković sedmicu na izmaku proveo je u Rimu, gde je učestvovao na “Rajder kupu”. U pitanju je prestižni golf turnir, gde su učešće uzele i zvezde iz drugih sportova.

Najbolji teniser svih vremena je odmerio snage, između ostalih, i sa Andrejem Ševčenkom, Geretom Bejlom, Karlosom Saincom… Naravno, na kraju je pobedio. Ali je, osim toga, ostavio izvanredan utisak, budući da se bavi sportom u kom u rukama ima reket umesto palice.

dobrodoslica500

To je dovelo do nastajanja jedne impresivne karikature, od strane jednog od Đokovićevih fanova. Toliko je dobra da ju je i sam Novak podelio na svom Instagram nalogu.

Na slici Novak Đoković udara lopticu sa reketom zalepljenim selotejpom na golfersku palicu. Pored njega stoji futrola za opremu, na kojoj je broj 24 kao asocijacija na Kobija Brajanta, ali i broj osvojenih grend slem titula u karijeri. Ipak, da je u prvom planu legendarni košarkaš, pokazuje ljubičasta mamba pored torbe.

Impresivna slika koja oslikava nedelju na izmaku najboljeg srpskog i svetskog tenisera.

“Nisam smeo da se osramotim”

– Volim da igram golf, pratim ga i kada sam dobio poziv, rekao sam sebi da moram da prihvatim. Potom sam počeo da se raspitujem ko sve učestvuje i koje su njihove mane. Naravno, počeo sam da treniram malo više. Uzeo sam nekoliko časova – kroz smeh je rekao Nole.

– Kada postanete otac, onda imate malo vremena. Nisam igrao mnogo golf u poslednjih 6,7 godina. Ali, povećao sam vreme na golf terenu poslednjih meseci, a posebno u poslednjih desetak dana. Rekao sam sebi da moram da budem pripremljen – rekao je Novak i zaključio:

– Nisam smeo da se osramotim, još gore, da ne pogodim nekog u glavu. Ne želimo to i nemam osiguranje – našalio se Đoković.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković