Pratite nas preko:
Daril Janmat
Daril Janmat, Foto: Youtube/M10TAVARES10

Fudbal

Bivši reprezentativac Holandije nađen predoziran: Droga i alkohol mu uništili karijeru

Bivši holandski reprezentativac Daril Janmat trenutno se nalazi na rehabilitaciji od droge i alkohola u Južnoj Africi. Nekadašnjem fudbaleru je ustanovljeno da ima ogromnih problema sa drogom i alkoholom. Posebno nakon što je u hotelskoj sobi pronađen predoziran.

Jedne večeri prijavljen je njegov nestanak u holandskom Ševeningenu. Pronađen je tek u zoru i to u hotelu na drugom kraju grada. Bio je pod uticajem droge i alkohola, potpuno dezorijentisan, mokar i zbunjen.

dobrodoslica500

Daril Janmat je odmah posle toga poslat u Južnu Afriku, gde se, inače, Holanđani često leče. Za sada nije poznato kako teče njegov oporavak. Ali se zna da se od fudbala definitivno oprostio.

Daril Janmat – karijera i bronza sa “lalama” u Brazilu

Kada je reč o njegovoj karijeri, igrao je za Herenven, Fejenord, Njukasl i Votford. Karijeru je završio u proleće 2022. godine u dresu ADO Den Haga.

Tamo je i postao tehnički direktor, ali se na tom mestu nije dugo zadržao, dok ga nisu u “kandže” uhvatili droga i alkohol.

Za holandsku reprezentaciju je Daril Janmat igrao 34 puta. Na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu osvojio je treće mesto.

Kvinsi Promes i “muke” sa drogom

Aktuelni holandski fudbaler Kvinsi Promes, koji sada ima 31 godinu, reagovao je kada je saznao da su njegovi prijatelji uhapšeni zbog sumnje u posedovanje droge. Vlasti u Rusiji, gde on trenutno igra, čvrsto primenjuju politiku nulte tolerancije prema drogama, što može dovesti do dugih zatvorskih kazni.

Promes je pokušao da ponudi policajcima da puste njegove prijatelje, čak nudeći mito. Policija nije pristala na ovaj zahtev, što je dovelo do njegove besne reakcije. On je takođe napravio preteće pokrete rukama u trenutku incidenta.

Na kraju, policija je odbila mito, ali su njegovi prijatelji pušteni nakon ovog neobičnog događaja. Kvinsi Promes sada može suočiti s ozbiljnim pravnim posledicama zbog pokušaja podmićivanja policije. Poznavajući ruske zakone, neće mu biti lako, a posebno jer je već na poternici Holandije.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal