Pratite nas preko:
fudbal u Indoneziji
Fudbal u Indoneziji; Foto: Twitter/Out Of Context Football

Fudbal

Neke stvari su, jednostavno, neobjašnjive: Nikad luđa fudbalska akcija desila se u Indoneziji (VIDEO)

Često na društvenim mrežama iskaču snimci komičnih scena sa fudbalskih utakmica. Ali, luđe nego što je fudbal u Indoneziji, teško da je ikada viđeno. Najnovija situacija koja je, odmah da kažemo, teška za objasniti, dogodila se u meču između RANS Nusantare i Persis Soloa.

Gost je slavio trijumf rezultatom 2:1, a pri vođstvu od 1:0, imao je napad da duplira prednost. Međutim, desio se nikada viđeni splet okolnosti. Imena igrača ne znamo, ali ona i nisu toliko važna u celoj priči.

dobrodoslica500

Sve je počelo vrlo dobrim pasom iza leđa odbrane, ali napadač kome je lopta bila namenjena je bio fizički zadržan od strane defanzivca. Nešto poput scene u MMA borbama kada jedan borac “zaključa” drugog iza leđa. Jer, ovo je fudbal u Indoneziji.

Ali, na tu loptu natrčao je krilni fudbaler u zelenom, koji je iznenadio svog čuvara i stuštio se u prostor. Međutim, spotakao se i pao. Ali, to je bila samo “varka”.

Time je iz balansa izbacio golmana koji je izašao na skoro 40 metara od svog gola. I ne samo to, već je golman udario u sopstvenog igrača, onog kome je krilni napadač pobegao.

Dešava se to da zeleni igrač potpuno sam i neometan ide ka praznoj mreži. Prilazi, namešta se i – promašuje čitav gol.

Pune tribine stadiona u Nusantari (grada koji se kandidovao za organizaciju Olimpijskih igara 2036. godine), zanemele su. A mi smo se, Bogami, iskreno nasmejali.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal