Pratite nas preko:
Partizan je oborio rekord
Džejms Naneli u Areni; Foto: MN Press

Evroliga

Šifra 16.124: Sezona nije ni počela, a Partizan je već oborio nestvaran rekord Evrolige!

Partizan oborio novi rekord. To i nije neka novina. Crno-beli klub je prošle sezone pokazao celoj Evropi da ima najbolje navijače, što su potvrdili mnogi rekordi. Nova sezona još nije ni počela, a pao je još jedan.

Samo dan nakon druženja sa novinarima, Partizan je na zvaničnom Tviter nalogu saopštio da je oborio još jedan rekord. Naime, prodao je ukupno 16.124 sezonske karte. To je novi rekord Evrolige.

U Beogradu je održana sednica Skupštine Partizana, kao i Upravnog odbora, posle čega se medijima obratio Mijailović.

– Ovo je za nas rekordna sezona, ponosno mogu da saopštim da smo prodali 16.124 sezonskih ulaznica. Nijedna jedina ulaznica nije poklonjena, svaka je plaćena, osim 15 ili 20 koje smo podelili našim navijačima koji su socijalni slučajevi. To je nama kao klubu ogroman vetar u leđa za utakmice, ali i finansijska injekcija koja nam mnogo znači i pomaže u kreiranju budžeta – konstatovao je Mijailović.

Partizan je prošle sezone srušio sve rekorde po posećenosti, u ligaškom i plej-of delu sezone. Nekoliko puta ih i samostalno obarao.

Nova sezona izaziva nikad veće interesovanje, pa je oboren i rekord po broju sezonskih karata. Nema sumnje da će svaki meč u Štark areni “goreti”. A rivali će se sa pravom plašiti svaki put kada budu dolazili u Beograd.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga